Minipivovar byl založen v říjnu roku 2013. Jedná se o jeden z nejmenších pivovarů v České republice s ročním výstavem cca 300 hl. Stabilně dodáváme pivo pouze do naší restaurace. Všechna piva vyrábíme klasickou českou technologií – varna, spilka, ležácký sklep.
Vaříme dekokčním způsobem na dva rmuty. Slad dovážíme ze sladovny v Zábřehu. Používáme český chmel /nejvíce premiant a žatecký poloranný červeňák/, příležitostně i jiné české odrůdy.
Používáme kvasnice spodního kvašení. Hlavní kvašení probíhá v otevřených kvasných kádích při teplotách kolem 10 st. C.
Teplota v prostoru ležáckých tanků je 2 až 3 st. C. Naše pivo dozrává v případě jedenáctky 21 dní a déle, silnější piva o několik týdnů déle.
Naše pivo je nefiltrované a nepasterizované.