Restaurace

Otevírací doba

PONDĚLÍ – ČTVRTEK
11:00 – 22:00 hod
PÁTEK
11:00 – 00:00 hod
SOBOTA
11:00 – 00:00 hod
NEDĚLE
11:00 – 22:00 hod

 

Jukněte na:
NAŠE VIDEO 🙂

Kam se člověk podíval, vařilo se pivo kvalitní, které bylo koktejlem vitamínů. Tyto vitamíny, především řady B, obsahují pivovarnické kvasnice, jež například v lahvovém pivu, ale i sudovém s trvanlivostí delší než tři týdny zničí pasterizace.

V devadesátých letech si silnou pasterizaci vynutily obchodní řetězce a sklady, aby se pivo při dlouhém pobytu v regálech či skladech nekazilo. A tak některá piva dostaly až roční trvanlivost. Někteří zapřísáhlí odpůrci pasterizace takovým pivům přezdívají „mrtvolky“. Nefiltrovaná piva často budí nedůvěru konzumentů kvůli kalnému lomu, ale čím dál tím více vyznavačů klasických piv tento efekt akceptuje nebo přímo vyžaduje. Navíc takové pivo obsahuje, jak jsme již výše uváděli, živé pivovarské kvasinky, značné množství vitamínů a látek, které příznivě působí na lidský organismus.

Lidé chtějí změnu, proto jdou na jiné pivo. Restaurace Veselka vás na ně zve. U nás ochutnáte piva, která nejsou stejná jako ta z velkých pivovarů. Naservírujeme vám, na původních keramických podšálcích z minulého století, piva nepasterizovaná, nefiltrovaná, svrchně kvašená, pšeničná či stouty, vždy podle aktuální nabídky, z malých pivovarů, minipivovarů a restauračních pivovarů z celé republiky I Z TOHO NAŠEHO !!! V nabídce tak budou i speciální piva typu Weizen, Ale, a vícestupňové speciály. Přijďte k nám ochutnat netradiční piva a podělit se o své zážitky z chuti jednotlivých druhů. Naše restaurace je od září roku 2009 zařazena v programu Sdružení přátel piva, který zahrnuje slevy pro členy a další výhody.

Novinkou je účast v programu společnosti Pivovary Lobkowicz, a.s. s názvem „Cesta pivních znalců“. Program zahrnuje to, co naše restaurace sama praktikuje již od začátku. Každých čtrnáct dní se na čepu objeví specialita z nabídky společnosti Pivovary Lobkowicz, která zastřešuje celkem sedm pivovarů z České republiky.