Bedřichova jedenáctka světlá
Bedřichova jedenáctka polotmavá
Bedřichova dvanáctka světlá
Bedřichův speciál – dle aktuální nabídky
STÁLÁ NABÍDKA
50l KEG
1,5l PET lahve
0,75 skleněné lahve s patentním uzávěřem
NA OBJEDNÁVKU STÁČÍME DO:
10l soudků
20l soudků
30l soudků
K sudům lze zapůjčit naražeč /žehlička combi/ i chlazení.
Máte rádi pivo? Chtěli byste si zkusit uvařit svoje vlastní na jednom z nejmenších pivovarů v Pardubickém kraji? Tuto možnost Vám nabízíme po předchozí domluvě s panem sládkem na tel. 775 99 88 69.
DEN SE SLÁDKEM I.
Účastník má v ceně:
-
aktivní účast na vaření piva – cca 10 hod
-
snídaně v pivovaře
-
polední menu (polévka, hlavní chod, a nápoj)
-
ochutnávka piva z tanku
-
neomezená konzumace našich piv v průběhu vaření
-
originální pivní sklenice s logem Bedřichova jedenáctka a logovaný tácek
-
dárkové balení piva (2×0,75l sklo s patentním uzávěrem)
-
pivovarské tričko
DEN SE SLÁDKEM II.
Jste-li z větší dálky, nabízíme v tomto balíčku navíc ubytování (1 noc) v našem pensionu, který se nachází přímo nad pivovarem a celodenní stravování se snídaní.
Platnost poukazu je jeden rok.
Pivo se vaří pouze ve všední dny.
Cena balíčků:
Den se sládkem I. – 2 500 Kč
Den se sládkem II. – 4 000 Kč
ZÍSKANÁ OCENĚNÍ
Mls Pardubického kraje 2021 – STB – světlá desítka z chleba
Mls Pardubického kraje 2020 – polotmavá jedenáctka
Regionální potravina 2020 – polotmavá jedenáctka
Mls Pardubického kraje 2019 – světlá jedenáctka
Regionální potravina roku 2014 – světlá Bedřichova jedenáctka
Zlatá pivní pečeť 2015 – světlá Bedřichova jedenáctka
HISTORIE PIVOVARU A VÝROBA PIVA
Minipivovar byl založen v říjnu roku 2013. Jedná se o jeden z nejmenších pivovarů v České republice s ročním výstavem cca 300 hl. Stabilně dodáváme pivo pouze do naší restaurace. Všechna piva vyrábíme klasickou českou technologií – varna, spilka, ležácký sklep.
Varna
Vaříme dekokčním způsobem na dva rmuty. Slad dovážíme z humnové sladovny v Dobrušce. Používáme český chmel /nejvíce premiant a žatecký poloranný červeňák/, příležitostně i jiné české odrůdy.
Spilka
Používáme kvasnice spodního kvašení. Hlavní kvašení probíhá v otevřených kvasných kádích při teplotách do 10 st. C.
Ležácký sklep
Teplota v prostoru ležáckých tanků je 2 až 3 st. C. Naše pivo dozrává v případě jedenáctky 21 dní a déle, silnější piva o několik týdnů déle.
EXKURZE PO MINIPIVOVARU
Exkurzi je nutné domluvit předem s panem sládkem na telefonu 775 99 88 69.
Exkurze vč. ochutnávky 0,3l světlého a 0,3l polotmavé jedenáctky = 100,-Kč / osobu.
Maximální počet návštěvníku na jedné exkurzi je z důvodu malých prostor omezen na deset osob.
Prohlídku lze domluvit individuálně i pro menší skupinku či jednotlivce /minimální sazba 250,-Kč = prohlídka s ochutnávkou a přednáškou/
Délka trvání prohlídky cca 30 minut plus volná diskuse.
MODEROVANÉ DEGUSTACE PIVA
Pro firmy, jednotlivce či zájmové skupinky lze dojednat moderovanou degustaci s ochutnávkou několika pivních stylů. Cenu, dobu trvání a množství degustovaných piv lze domluvit individuálně na tel. 775 99 88 69.